eensamen

Samen Vitaal

Als je ouder wordt, kun je het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. Misschien heb je ook wat minder energie om eropuit te trekken. Even bewegen helpt dan echt! Je komt weer onder de mensen en je kikkert er van op. Bij Samen Vitaal Corpus kun je onder professionele begeleiding samen bewegen.

Als je ouder wordt, kun je het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. Misschien heb je ook wat minder energie om eropuit te trekken. Even bewegen helpt dan echt! Je komt weer onder de mensen en je kikkert er van op.

Bij Samen Vitaal Corpus gaan we onder professionele begeleiding samen bewegen. Op je eigen manier en in je eigen tempo. Ook al heb je lichamelijke klachten; er kan vaak meer dan je denkt! Het is gewoon leuk om te doen en na elke bijeenkomst ga je met nieuwe energie naar huis.

  • Wat: Samen Vitaal Corpus

  • Wie: 70-plussers

  • Wanneer: elke dinsdagochtend 10.30-12.00 uur. Start 26 april 2022

  • Waar: Heymanscentrum, Henri Dunantlaan 20, Groningen

  • Kosten: april en mei gratis, daarna €3,50 per keer incl. koffie/ thee

  • Aanmelden: Femmie Linthout: tel: 06-10035293 of mail: f.linthout@lentis.nl

Fit en sociaal actief
Bij Samen Vitaal Corpus bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen die zijn aangepast voor 70-plussers. Op deze manier beweeg je én werk je aan een betere coördinatie en motoriek. De trainingen staan onder professionele begeleiding van een seniorensportleider. Bij Samen Vitaal Corpus heb je een gezellige ochtend; er is veel ruimte voor ontmoeting en sociaal contact.

Samen Vitaal Corpus wordt aangeboden door Ontmoetingsplek Heymans, Humanitas Groningen, Wij Groningen, eensamen050, de gemeente Groningen en Zuid Vooruit