eensamen

Wij zijn samen
eensamen

Eensamen is een initiatief van Humanitas, betrokkenen die zich inzetten vanuit welzijn, zorg, politiek, kerken, bedrijfsleven, gemeente, kennisinstellingen en stadjers.

Netwerkpartners

Logo Humanitas.

Humanitas

Humanitas Afdeling Groningen biedt met ruim 3000 vrijwilligers zo’n 7000 mensen tijdelijk een steuntje in de rug. Omgaan met eenzaamheid of sociaal isolement is een veelvoorkomend thema bij vrijwel alle ondersteuning die we bieden

WIJ Groningen

De WIJ-teams zijn er voor iedereen. Voor jong en oud, voor arm en rijk. Voor iedereen die even niet zelf verder kan. Of gewoon een goed idee voor de wijk heeft. WIJ Groningen is ook een plek voor ontmoeting en activiteiten. Iedereen kan gerust langskomen voor een kop koffie en/of een praatje met andere buurtbewoners en de medewerkers van WIJ.

Vind het WIJ-team bij u in de buurt op onze website: www.wij.groningen.nl.

Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor mensen zonder helper. Het maakt niet uit wat hun achtergrond of levensovertuiging is. Iedereen kan een beroep doen op het Leger des Heils, zelf of via een verwijzende instantie.

Raad van Kerken voor de stad Groningen

De stedelijke Raad van Kerken wil kerken met elkaar verbinden. Ze doet dit door middel van gezamenlijk overleg en het ontwikkelen van aansprekende activiteiten en door het publiceren van elkaars activiteiten.

Meld jouw initiatief

Ben jij actief bezig tegen eenzaamheid? Vul onderstaand formulier in en we plaatsen je initiatief - na beoordeling - graag op onze website.